• Mijn account
  • (X)Inloggen

   Ik ben al adverteerder op Marktgigant

   Voer je e-mailadres en wachtwoord hier in om in te loggen op de website:

   Wachtwoord vergeten?

   Nog geen adverteerder op Marktgigant?

   Inschrijven is 100% gratis en geeft je direct de volgende voordelen:

   • Meerdere advertenties beheren
   • Uitgebreide advertentiestatistieken
   • Toegang tot je persoonlijke marktkraam
   • Gratis advertenties omhoog plaatsen
   Nieuw bij Marktgigant
Je bent hier:

GOUWE OUWE PARTY

8,-
Aangeboden
Maandag 18 januari, 2016

*Goud Van Oud* Zondag elke laatste zondag van de maand!

Wil je lekker uit je dak gaan op de beste muziek uit de 70?s, 80?s ?
All-dance organiseert elke derde Zondag van de maand een geweldig Goud Van Oud feest. Deze avond staat voor relaxed uitgaan, feesten, dansen, sjansen, flirten en herinneringen ophalen.

Onze Dj draait alle grote hits en Golden Oldies met Rock, Disco, Reggae, motown, philladelfia sound en Soul hits en krakers van o.a. Tavares, Tina turner, UB 40, The Rolling Stones, Aretha Franklin, The Trampps, Michael Jackson, Robin S, Dr Alban, Jennifer Lopez, Katrina and the Waves, Wham, Kool & the Gang, Doe Maar, Madness, Stevie Wonder, Sam & dave, Elvis Crespo, Bob Marley, Abba, Grease, Beegees, Meatloaf, Blondie, Mud, Queen, UB 40 en zo kunnen we nog wel even doorgaan.

Ook een slow nummer van bijvoorbeeld Percy Sledge of Peter Maffay ontbreekt niet!! Vanzelfsprekend is er altijd ruimte voor verzoekjes.

All-dance party's zijn feesten waar je naartoe gaat voor een gezellige avond met leeftijdsgenoten, Leuke muziek en betaalbare consumptieprijzen.

Haal herinneringen op onder het genot van een hapje (on the house) en een drankje aan de bar of in een van de gezellige zitjes of dans de avond weg met vrienden op de ruime dansvloer en doe nog een keer je moves van toen.

De Zaal wordt deze avond omgetoverd tot een ware nostalgische dansclub!
Entree € 8,- gratis hapjes, garderobe en toiletten en parkeren!

Het feest start om 20:30 uur in Zaal Alleman Den Bloeyenden Wijngaerdt 1 1183 JM Amstelveen.

Het parkeren bij onze zaal is uniek, er zijn 300 gratis parkeerplaatsen voor en naast de deur, dus veilig, vrouwvriendelijk en ook nog eens prettig bij slecht weer!

Voor meer informatie,

www.all-dance.nl

facebook/singlescluballdance

Ga naar de website
singles all-dance
1183jm Amstelveen
020-6453945
06-44420445
 • Stuur naar vriend(in)

  Advertentie: GOUWE OUWE PARTY
  Naam:
  E-mail:
  Beschrijving:
   
 • Mail de adverteerder
 • Misbruik melden
 • Plaats gratis advertentie

Meer Hobby en Knutselmaterialen

 • OPEN SALSA DANSAVOND Ook in 2016 elke 1e en 3e zondag van de maand een bruisende Salsa - mix party party!Dit dans/ontmoetingsfeest voor singles en 40plussers is geïnspireerd op de Tropen, met warme muziek en een heerlijke beat!!Dj Peter Blanca brengt u helemaal in de stemmin
  8,- 17-04
  2014
 • 50+ UITGAAN All Dance organiseert elke Zondag een Dans/ontmoetingsfeest voor singles en 40plus.Het is een feest om lekker te dansen, mensen te ontmoeten en misschien vindt jij wel de ware. Deze avonden zijn ideaal voor 40 plussers die een gezellig avondje uit willen.
  8,- 10-04
  2014
 • Nostalgische dansavonden Ook in 2016 elke laatste zondag van de maand een jaren 70/80 party met uitgaan, feesten, flirten, dansen en sjansen in de gezelligste locatie van Amstelveen. Een belevenis voor singles en 40 plus. Feesten waar je heen gaat puur voor de gezelligheid, met
  8,- 03-04
  2014
 • Loom bandjes! De rage van deze zomer!! de leuke Loom bandjes!! Goede kwaliteit! Diverse kleuren en soorten! Je vindt ze op onze site aan de linkerkant onder in onder Speelgoed - Loom bandjes met omschrijving en prijs. Mocht er niet bij staan wat je zoekt mail ons dan!
  N.O.T.K. 29-05
  2014
 • Salsa dans avonden in Amstelveen Ook in 2016 elke laatste zondag van de maand heerlijk Salsa dansen in een sfeervolle locatie van all-dance Amstelveen.Deze Salsa party's met Merenque en Bachatta en Kizomba zijn bestemd voor singles, niet-singles en partylovers vanaf 40 jaarU waant u zich
  8,- 22-12
  2012